Championsbet Προσφορές* bonus
3.0/5

Championsbet Προσφορές*

Championsbet: Το στοίχημα σου Καλύτερο!
ΕΓΓΡΑΦΗ*
21+ | MGA
2winbet » Championsbet Προσφορές*

Η Championsbet αποτελεί ένα φρέσκο και ποιοτικό προορισμό για στοίχημα και αξίζει να την εμπιστευτείς για την διασκέδαση σου

Τι πρέπει να γνωρίζεται για την championsbet

Η Championsbet χαράσσει μια διαρκή ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, έχοντας πραγματοποιήσει ένα ολικό λίφτινγκ στην πλατφόρμα αλλά και στις υπηρεσίες της, ώστε να προσφέρει την μέγιστη ποιότητα διαδικτυακού στοιχήματος αλλά και καζίνο.

Τα δέκα χρόνια παρουσίας στον χώρο, την έχουν δώσει πλέον αέρα και εμπειρία ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στον σκληρό ανταγωνισμό. Ξεκίνησε το 2011 και λειτουργεί με νόμιμη άδεια στην Ελλάδα, υπό το καθεστώς της Online Amusement Solutions που αδειοδοτηθεί από την αρμόδια ρυθμιστική αρχή της Μάλτα, αλλά και από την Ελληνική ΕΕΕΠ. Αυτομάτως λοιπόν η Championsbet κατατάσσεται στις νόμιμες και αξιόπιστες στοιχηματικές ιστοσελίδες της χώρας μας, προσφέροντας την μέγιστη ασφάλεια σε επίπεδο συναλλαγών.

Η Championsbet κερδίζει πόντους στην ελληνική αγορά από την μεγάλη γκάμα σε καθημερινές επιλογές, αλλά και τις αμέτρητες αγορές που προσφέρονται σε κάθε αναμέτρηση και κάθε αθλητικό γεγονός. Όπως θα είναι λογικό έχει δώσει έμφαση στο ποδοσφαιρικό στοίχημα, με τα ειδικά στοιχήματα και τα ασιατικά χάντικαπ να ξεχωρίζουν. Παράλληλα διαθέτει από τις πιο υψηλές αποδόσεις της αγοράς και για αυτό προσελκύει συνεχώς νέους παίκτες.

Επίσης συγκαταλέγεται στις στοιχηματικές πλατφόρμες που διαθέτουν πληθώρα σε διάφορα σπορ που θα αναλύσουμε πιο κάτω. Στο κομμάτι των προσφορών* χρίζει βελτίωσης αφού δεν υπάρχει μεγάλη γκάμα, όμως οι επιλογές σε αυτήν την περίπτωση είναι ελκυστικές.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA | Η συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Championsbet Προσφορές* για τα Μέλη της

Οι Championsbet προσφορές* αποτελούν κομμάτι της πρόσφατης ανανέωσης που έγινε στην στοιχηματική, ανεβάζοντας αισθητά την ποιότητα. Οι ειδικοί της εν λόγου ιστοσελίδας έχουν εστιάσει στην συγκεκριμένη κατηγορία, θέλοντας να ικανοποιήσουν το κοινό τους και να βοηθήσουν με τον καλύτερο τρόπο τα νέα εγγεγραμμένα μέλη. Είναι από τις λίγες στοιχηματικές που διαθέτουν παιχνίδια με 0 γκανιότα* καθημερινά.

Εδώ λοιπόν διατίθενται κάθε μέρα μεγάλες αναμετρήσεις και πληθώρα διοργανώσεων, με μηδενική γκανιότα. Αυτό σημαίνει πως ο book αφαιρεί την νόμιμη προμήθεια του, αυξάνοντας το σετ αποδόσεων, αλλά και τα κέρδη σε περίπτωση κερδισμένου στοιχήματος. * Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι προσφορές* της championsbet δεν σταματούν εκεί, καθώς υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και επιβραβεύσεις, τόσο για τα νέα μέλη, όσο και για τους ήδη παίκτες. Κάνοντας την Championsbet εγγραφή λοιπόν θα μπορέσετε να δείτε τις προσφορές* πιο αναλυτικά, αλλά και τις εκπλήξεις για τους νέους παίκτες. Εάν είστε ήδη μέλος κάντε απλά σύνδεση στην πλατφόρμα.

 • 0% γκανιότα* : Όπως είπαμε και πιο πάνω, η Championsbet δίνει την δυνατότητα στον κάθε παίκτη να στοιχηματίζει με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς σε αναμετρήσεις καθημερινά με 0% γκανιότα*. Άκρως δελεαστική προσφορά, αφού το στοίχημα αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον μέσω των υψηλών αποδόσεων, παίζοντας έτσι με ευνοϊκές προϋποθέσεις.
Championsbet: Το Παιχνίδι σου όπως θα ήθελες να είναι!
3,0 rating
3.0
21+ | MGA

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA | Η συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Πώς Κάνω την Championsbet εγγραφή;

Η Εγγραφή στην Championsbet είναι εξαιρετικά απλή και δεν αποτελεί διαφορετική στο διαδικαστικό κομμάτι από τις υπόλοιπες στοιχηματικές, παίρνοντας μόλις λίγα λεπτά. Με μια επίσκεψη στην σελίδα της το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε την επιλογή πάνω δεξιά που αναγράφεται ως <<εγγραφή>>. Έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε την σχετική διαδικασία η οποία ολοκληρώνεται σε ελάχιστο χρόνο με την επιλογή <<Ολοκλήρωση εγγραφής>>. Συνοπτικά τα βήματα που θα σας ζητηθούν είναι: Το πρώτο βήμα είναι να πατήσετε το πράσινο κουμπί που λέει <<εγγραφή>> και στην συνέχεια να συμπληρώσετε το email και το ονομ/νυμο στην φόρμα που θα σας ανοίξει.

Το δεύτερο βήμα είναι να επιλέξετε όνομα χρήστη, κωδικό ασφαλείας και αριθμό τηλεφώνου.

Το τελευταίο είναι η οδός & αριθμός, Νομός, πόλη και Τ.Κ. Θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να διαβάζετε αναλυτικά τους γενικούς όρους της στοιχηματικής.

Η ταυτοποίηση αποτελεί εξίσου εύκολη υπόθεση, χωρίς χρονοτριβές. Δείτε παρακάτω πως μπορείτε να κάνετε ταυτοποίηση στην championsbet

Ταυτοποίηση στη Championsbet

stoiximan ταυτοποιησηΕπόμενο απαραίτητο βήμα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας στην championsbet είναι η ταυτοποίηση του λογαριασμού σας. Η διαδικασία αυτή θα πρέπει να γίνει μέσα σε διάστημα ενός μηνός το αργότερο, αλλά καλό θα ήταν να το κάνετε όσο πιο άμεσα γίνεται. Αυτό γίνεται για τη δική σας προστασία και μόνο, μέσα στο νομικό πλαίσιο, όπως αυτό ορίζεται και ελέγχεται από τον αρμόδιο ρυθμιστή στην Ελλάδα, που είναι η ΕΕΕΠ.

Με τη διαδικασία αυτή αποδεικνύετε ότι έχετε την προβλεπόμενη από το νόμο ηλικία για να μπορέσετε να παίξετε στοίχημα – δηλαδή ότι είστε άνω των 21 ετών – και ότι είστε κάτοικος Ελλάδος. Αν θέλετε λοιπόν να σερφάρετε και να διασκεδάζεται ως παίκτης στην ιστοσελίδα της championsbet θα πρέπει να τελειώνετε το συντομότερο με τη διαδικασία ταυτοποίησης, μετά από την ολοκλήρωση της εγγραφή σας. Για να γίνει αυτό είναι απαραίτητο να στείλετε τα εξής έγγραφα:

 • Φωτογραφία διαβατηρίου, ταυτότητας, ή διπλώματος νέου τύπου σε έγχρωμο φωτοαντίγραφο (απαραίτητα) και τις δύο όψεις).
 • Λογαριασμό ΔΕΚΟ (ρεύμα, νερό, τηλεπικοινωνίες, εκκαθαριστικό εφορίας, τραπεζικό statement) επίσης σε έγχρωμο φωτοαντίγραφο και να έχει εκδοθεί εντός τελευταίων τριών μηνών.
 • Όσον αφορά την περίπτωση που δεν έχετε κάποιον λογαριασμό στο όνομά σας, τότε εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε μία υπεύθυνη δήλωση του τέως νόμου 105, όπου να αναγράφετε τον τόπο διαμονής σας, ή να συμπληρώσετε αυτήν την αίτηση ηλεκτρονικά μέσω του www.gov.gr.

Ολοκληρώνοντας τη διαδικασία αυτή και την αποστολή των εγγράφων, θα λάβετε ενημέρωση από την εξυπηρέτηση πελατών της championsbet, αν η ταυτοποίηση του λογαριασμού σας έχει ολοκληρωθεί ή πρέπει να στείλετε και κάποιο άλλο έγγραφο σε διαφορετική μορφή.

Championsbet Στοίχημα

Η Championsbet διαθέτει καθημερινά μεγάλο αριθμό αθλητικών γεγονότων σε πολλά αθλήματα. Πέρα από τα κλασικά ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και τένις, στην βιβλιοθήκη της ιστοσελίδας θα βρείτε μποξ, σνουκερ, κρίκετ, βελάκια, μπέιζμπολ και δεκάδες ακόμη αθλήματα προς στοιχηματισμό. Εδώ θα πρέπει να αναφερθεί παράλληλα και ο άψογος σχεδιασμός της πλατφόρμας, με την κατηγοριοποίηση του μενού να έχει γίνει για να κάνει πιο απλό το παιχνίδι.

Ο κάθε παίκτης λοιπόν έχει μια τεράστια γκάμα επιλογών μπροστά του σε πληθώρα αθλημάτων, με το ποδόσφαιρο να είναι το κυρίαρχο σπορ. Ειδικά στοιχήματα, εναλλακτικά χάντικαπ και ασιατικά χάντικαπ προσφέρονται από την στοιχηματική για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Τα μακροχρόνια στοιχήματα επίσης διατίθενται στην πλειοψηφία των αθλημάτων, ενώ οι αποδόσεις είναι άκρως ανταγωνιστικές, πόσο μάλλον από την στιγμή που θα βρείτε καθημερινά αναμετρήσεις με μηδενική γκανιότα.

Η Championsbet παίζει δυνατά και στο κομμάτι των υπηρεσιών, διαθέτοντας στατιστικά στοιχεία. Η εν λόγω υπηρεσία είναι άκρως βοηθητική και σημαντική, για τον ορθό στοιχηματισμό, ενώ το live score δίνει τα αποτελέσματα της κάθε αναμέτρησης διαρκώς, ούτως ώστε να γνωρίζεται για το συμβαίνει στην κάθε αναμέτρηση.

 • Cash out : Η υπηρεσία του cash out συγκαταλέγεται στις πιο απαραίτητες και χρήσιμες για τον κάθε παίκτη, με την Championsbet να προσφέρει ένα από τα κορυφαία cash out. Ουσιαστικά δίνει στους παίκτες να πάρουν το στοίχημα στον έλεγχο τους, με τις αποδόσεις που προσφέρονται για το κλείσιμο του στοιχήματος να είναι στα ύψη λόγω της χαμηλής προμήθειας του μπουκ.

Championsbet Live

Το live betting της Championsbet βρίσκεται σε υψηλά στάνταρ, παρέχοντας καθημερινά μεγάλη ποικιλία σε αθλητικά γεγονότα, τόσο στα πιο γνωστά σπορ όσο και σε άλλα πιο εναλλακτικά. Συνεπώς υπάρχει συνέχεια μεγάλος αριθμός ζωντανών αναμετρήσεων για live betting, με την επιλογή του cash out να είναι διαθέσιμη κανονικά, προσφέροντας σημαντική βοήθεια αν κάτι πάει στραβά.

Τα ασιατικά χάντικαπ δεν θα μπορέσουν να απουσιάζουν από αυτήν την κατηγορία, με την championsbet να έχει δημιουργήσει μια ποιοτική πλατφόρμα χωρίς κολλήματα που προσφέρεται για γρήγορο στοιχηματισμό. Ουσιαστικά η εν λόγω υπηρεσία είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά της στοιχηματικής, όμως σε αυτήν την περίπτωση είναι εμφανής η απουσία του live streaming που θα έπρεπε να διατίθεται.

Championsbet Mobile – App

Πλέον στην εποχή που ζούμε η πλειοψηφία των παικτών επιλέγει να συνδεθεί και να παίξει στοίχημα μέσω κινητού ή τάμπλετ. Έτσι λοιπόν είναι λογικό η επιλογή της κατάλληλης στοιχηματικής να γίνεται και με αυτό το κριτήριο. Η championsbet λοιπόν συμβαδίζει με τα σημεία των καιρών, προσφέροντας μια μοντέρνα εφαρμογή για κινητά και tablet, ούσα απολύτως λειτουργική προς όλα τα λογισμικά, ενώ είναι εξαιρετικά απλή στην χρήση της.

Δεν υπάρχουν καθυστερήσεις ή περιττά τεχνικά ζητήματα που θα σας καθυστερήσουν από το παιχνίδι, με την εγκατάσταση να γίνεται μέσω της ιστοσελίδας και να είναι άκρως απλοϊκή χωρίς χρονοτριβές. Απαραίτητη προϋπόθεση σε κάθε περίπτωση είναι η καλή σύνδεση στο ίντερνετ.

Championsbet Συναλλαγές

Το κομμάτι των συναλλαγών και της εμπιστοσύνης σε μια στοιχηματική, είναι ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια για την εγγραφή σας. Η ασφάλεια και η αξιοπιστία στην championsbet αποτελεί προτεραιότητα, με τις καταθέσεις και τις αναλήψεις να πραγματοποιούνται στο άψε σβήσε και με την μέγιστη εγγύηση. Σημαντική λεπτομέρεια είναι πως σε επίπεδο κατάθεσης δίνεται η δυνατότητα να ξεκινά από μόλις 1 ευρώ σε ορισμένες μεθόδους, προσφέροντας έτσι άμεση ευελιξία στον κάθε παίκτη.

Εδώ επίσης διατίθενται πολλοί τρόποι ανάληψης και κατάθεσης, όπως πιστωτικές-χρεωστικές κάρτες, μεταφορά μέσω τράπεζας, αλλά και τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια Viva Wallet, Skrill, Paysafe,Neteller και Moneysafe. Οι καταθέσεις γίνονται συνήθως εντός 24ώρου με όποιον τρόπο και αν επιλέξετε.

Championsbet Επικοινωνία

Η Championsbet δίνει έμφαση στην εξυπηρέτηση των πελατών της με τον καλύτερο τρόπο, διαθέτοντας ένα έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, που μπορεί να δώσει λύσεις σε κάθε ζήτημα που θα προκύψει. Ο πιο ευέλικτος τρόπος επικοινωνίας είναι το live chat όπου θα έρθετε σε άμεση επαφή με κάποιον εκπρόσωπο της ιστοσελίδας μέσω γραπτών μηνυμάτων.

Πρόσθετες επιλογές υπάρχουν και είναι αυτές μέσω email ([email protected]) ή τηλεφωνικός στο 2102241077, έχοντας παράλληλα στην διάθεση σας και την αποστολή μηνύματος από τον λογαριασμό σας. Η απαντήσεις σε κάθε ζήτημα δίνονται από τις 9:00 το πρωί έως στην 01:00 το βράδυ.

Championsbet: Το Παιχνίδι σου όπως θα ήθελες να είναι!
3,0 rating
3.0
21+ | MGA

Championsbet Σύνοψη – Αξιολόγηση

championsbet live betΗ Championsbet συγκαταλέγεται στις στοιχηματικές πλατφόρμες που ασχολούνται αρκετά με τις ανάγκες των παικτών και της εξέλιξης της αγοράς, πραγματοποιώντας συνεχώς βήματα μπροστά.

Η διαρκής βελτίωση σε κάθε τομέα αλλά και η αξιοπιστία που παρέχει τόσο παικτικά, όσο και σε επίπεδο συναλλαγών, της δίνουν συνεχώς ολοένα και περισσότερους νέους παίκτες.

Δεν θα είναι υπερβολή αν τα επόμενα χρόνια την δούμε να φιγουράρει στις κορυφαίες της αγοράς, αφού προσφέρει μια μεγάλη γκάμα αθλητικών γεγονότων προς στοιχηματισμό, διαθέτοντας παράλληλα πληθώρα ειδικών στοιχημάτων.

Μας αρέσει στην championsbet και το live betting που είναι καλοπροσεγμένο, διαθέτοντας παράλληλα την υπηρεσία του cash out, όμως το live streaming απουσιάζει σε αυτήν την περίπτωση και μένει να δούμε αν θα προστεθεί στο επόμενο διάστημα.

Η μοντέρνα αισθητική της πλατφόρμας και η λειτουργικότητα της από όλες τις συσκευές αποτελεί ένα θετικό πρόσημο, δίνοντας την ευκαιρία στον κάθε παίκτη να παίξει από όπου βρίσκεται. Οι προσφορές* της Championsbet είναι σε καλά επίπεδα, όμως δεν θα λέγαμε όχι σε περισσότερες προσφορές*, παρόλα αυτά κρατάμε την μηδενική γκανιότα* σε καθημερινή βάση.

Επίσης μας αρέσει η διάθεση live chat στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας, δίνοντας άμεση βοήθεια και υποστήριξη σε όσους την χρειάζονται. Η Championsbet λοιπόν αποτελεί ένα φρέσκο και ποιοτικό προορισμό για στοίχημα και αξίζει να την εμπιστευτείς για την διασκέδαση σου.

Συχνές Ερωτήσεις για την Championsbet

Ποιες είναι οι championsbet προσφορές*;

Αν επιθυμείτε να μάθετε για τις προσφορές* της championsbet θα πρέπει να εγγραφείτε στην πλατφόρμα ή να συνδεθείτε εφόσον είστε ήδη εγγεγραμμένο μέλος. Δυστυχώς λόγω της νομοθεσίας δεν είναι δυνατόν να αναφερθούν λεπτομέρειες για τις προσφορές* , αυτά είναι πεδία που θα πρέπει να τα ανακαλύψετε μόνοι σας.

Πως κάνω ταυτοποίηση στην Championsbet;

Είναι η διαδικασία, όπου θα πρέπει να ανεβάσετε στον λογαριασμό σας 2 έγγραφα για να τακτοποιηθεί η ταυτότητα σας και η διεύθυνση σας, Αυτά τα έγγραφα θα πρέπει να είναι :
1) Ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα σε έγχρωμο φωτοαντίγραφο και με τις δύο όψεις
2) Λογαριασμός ΔΕΚΟ τελευταίου τριμήνου για επιβεβαίωση μόνιμης κατοικίας.

Πώς κάνω κατάθεση στη Championsbet;

Για να κάνεις την 1η κατάθεση στην championsbet πρέπει να πατήσεις το κουμπί "κατάθεση" αφου θα έχεις συνδεθείς στον λογαριασμό σου. Στην συνέχεια επιλέγεις τον τρόπο πληρωμής που θέλεις, βάζεις το χρηματικό ποσό και τα στοιχεία που θα σου ζητηθούν και πατάς το κουμπί που γράφει "κατάθεση".

Που Ανήκει η championsbet (Ιδιοκτησία)

Η Championsbet λειτουργεί με απόλυτη νομιμότητα στην χώρα μας, μέσω της Online Amusement Solutions Limited. Η εταιρεία αυτή έχει την έδρα της στην Μάλτα στην διεύθυνση : Numbered Pixels Management (Suite 105), The Fort, Level 3, Hardrocks Business Park, Burmarrad Road, Naxxar NXR6345

Υπάρχει εφαρμογή (App) για κινητά;

H championsbet δεν έχει ακόμα εφαρμογή (App) για κινητά, διαθέτει όμως mobile site με το οποίο δεν αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα όσοι παίζεται στοίχημα από το κινητό σας.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Καταθέσεις
Αναλήψεις
Ελάχιστη Ανάληψη
Άδεια
Νόμισμα
Συσκευές

Θετικά και Αρνητικά

Μας Άρεσαν
 • Live Chat
 • Στοίχημα με 0 γκανιότα*
 • Cash Out*
 • Live Betting με μεγάλη γκάμα στοιχημάτων
 • Ασιατικά Χάντικαπ
 • Γρήγορες αναλήψεις
Θα Θέλαμε
 • Εφαρμογή για κινητα - ταμπλετ (app)
 • Live streaming
Championsbet: Το Παιχνίδι σου όπως θα ήθελες να είναι!
ΕΓΓΡΑΦΗ*
21+ | MGA
3.0
Αποδόσεις
4.0
Πληρωμές / Αναλήψεις
2.0
Προσφορές*
3.0
Εξυπηρέτηση
3.0 Συνολικά
Championsbet Προσφορές*
3,0 rating
3.0/5
2winbet
© 2winbet.gr | 21+ Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 1114