Novibet Προσφορές* bonus
4.5/5

Novibet Προσφορές*

Novibet: 100% Δίπλα στον Παίχτη!
2winbet » Novibet Προσφορές*

Όλες οι Novibet Προσφορές* & Υπηρεσίες

Οι λόγοι που σας δίνει η novibet να παίξετε στη δική της πλατφόρμα είναι πάρα πολλοί. Τα δυνατά της σημεία εξάλλου είναι αυτή που την καθιέρωσαν ως μία σημαντική δύναμη στο Online betting. Η ειδική ένδειξη για τη novibet.gr λέει πρώτα το εξής:

 • «100% δίπλα στον παίκτη». Σε αυτό το μότο αποτυπώνεται και η βαρύτητα που έχει δώσει η novibet για να εξυπηρετεί τους παίκτες της. Ένα εξαιρετικό customer care, διαθέσιμο 24 ώρες το 24ώρο, με live chat, τηλέφωνο, e-mail, skype, αλλά και viber. Εδώ δεν θα μείνετε ποτέ ακάλυπτος στην απορία σας, όποιο κι αν είναι το είδος του πονταρίσματος που κάνετε, είτε παίζετε σε αθλήματα, μπάσκετ, ποδόσφαιρο. Οι τρόποι επικοινωνίας έχουν στην άλλη άκρη της γραμμής ανθρώπους που γνωρίζουν καλά την πλατφόρμα και το αντικείμενο.
 • Αγορές. Η novibet έχει επενδύσει δυνατά και πλέον η ποικιλία που έχει σε κάθε αναμέτρηση είναι μεγάλη. Θα βρείτε σε επιλεγμένα ματς ακόμη πιο ψαγμένες καταστάσεις, για να πάρουν φωτιά τα κινητά σας στο live με μεγάλες αποδόσεις σε παρολί, αλλά και σε μονά αποδεκτά. Παιχνίδια με την ειδική κατάσταση (ειδικά στοιχήματα), ποντάρισμα στον νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια, αλλά και άλλα πολλά όσον αφορά την επιλογή νικητής.
 • Cash Out*- Live streaming*. Ισχυροί σύμμαχοι στο live betting σε κάθε στοιχηματική, κάτι το οποίο το γνωρίζουν καλά οι άνθρωποι της ιστοσελίδας. Όποια ομάδα κι αν έχετε διαλέξει, να χάσει ή να κερδίσει ο Ολυμπιακός για παράδειγμα την Ομόνοια στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όποια κι αν είναι η επιλογή στοιχημάτων που έχετε κάνει, παίζετε για το μέγιστο δυνατό όφελος, έχοντας την επιλογή να κλείσετε νωρίτερα το στοίχημα σας με cash out*. Κι όλα αυτά έχοντας εικόνα από μεγάλους αγώνες, αφού υπάρχει μία τεράστια γκάμα από λίγκες σε ζωντανή μετάδοση.
 • Συναλλαγές. Είναι πολύ γρήγορη όχι μόνο στην κατάθεση, αλλά και στις αναλήψεις, έχοντας μάλιστα όλα τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια, όπως είναi η skrill, η viva, όλες οι δημοφιλείς μέθοδοι είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα της novibet.

21+. Αρμόδιος Ρυθμιστής: UKGC. Αρμόδια Αρχή Εποπτείας Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή Βοήθειας: 2109237777

Novibet Προσφορές* για τα Μέλη της

Eίναι ένα πεδίο στο οποίο η novibet αποδεικνύει για ακόμη μία φορά γιατί είναι 100% δίπλα στον παίκτη. Εδώ θα μιλήσουμε για τις προωθητικές ενέργειες της πλατφόρμας μέχρι εκεί που μπορείτε να δείτε πριν το log in. Για λόγους προστασίας από τη συχνή συμμετοχή στα παίγνια που φέρνει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας, ο αρμόδιος ρυθμιστής η ΕΕΕΠ έχει επιβάλει περιορισμούς στον τρόπο επικοινωνίας του προϊόντος των στοιχηματικών προς το κοινό.

Κάτω από την ομπρέλα της ukgc, η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες σε επικίνδυνες καταστάσεις. Κάπως έτσι υπάρχει συγκεκριμένο εγκεκριμένο πλάνο για την προσφορά* στοιχήματος. Έτσι κι εμείς εδώ θα μιλήσουμε για novibet προσφορές* που μπορείτε να δείτε πριν μπείτε στον λογαριασμό σας.

 • Νέο Cash out* με partial auto & stop loss*
 • Xωρίς ρίσκο από το novibet app*
 • Χαμ-ένα Τέλος
 • Σφύριξες.. κι Έληξε στο 88″
 • Bet Referral
 • Πριμ στο παρολί*
 • Επιστροφή στα παρολί*
 • Ασφάλεια στο VAR*

Σε όλες τις προσφορές* σαφώς ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Υπάρχουν επίσης καθημερινά ματς με 0 γκανιότα*. Τα ματς με 0% γκανιότα* αφορούν την επιλογή νικητής αγώνα. Η 0 γκανιότα* αφορά την επιλογή 12Χ και μας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε ένα στοίχημα σε αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια με την ειδική ένδειξη.

Κι εδώ φυσικά ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, αφού δεν γίνεται διαφορετικά, καθώς στη novibet νοιάζονται ξεκάθαρα για τους κανόνες και τους νόμους που εξασφαλίζουν το υπεύθυνο παιχνίδι. Μετά τη novibet εγγραφή, είναι κάτι που θα το καταλάβετε και μόνος σας είτε παίζετε επιλογή νικητής αγώνα πριν, είτε αφορά την επιλογή νικητής στο live.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, τηρούνται απαρέγκλιτα και προστατεύουν τον παίκτη στην επιλογή νικητής αγώνα πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και σε μακροχρόνια στοιχήματα. Οι προσφορές* εδώ είναι γενναιόδωρες και θα μπορέσετε να μάθετε για όλες αυτές τις προσφορές, αν εισέλθετε στον novibet λογαριασμό σας.

Δωρεάν & Άμεση Ανάληψη Κερδών Ανταγωνιστικές Αποδόσεις & Καθημερινά Ειδικά Στοιχήματα!
4,5 rating
4.5
21+ | UKGC

21+. Αρμόδιος Ρυθμιστής: UKGC. Αρμόδια Αρχή Εποπτείας Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή Βοήθειας: 2109237777

Novibet Εγγραφή & Δημιουργία Λογαριασμού

Επιτυγχάνοντας μέσα σε μία δεκαετία να έχει καθιερωθεί ανάμεσα στις κορυφαίες νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, η novibet μπορεί να καυχιέται ότι κάτι έχει κάνει καλά. Κι όμως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, το αντίθετο μάλιστα, κρατώντας ένα πολύ σεμνό προφίλ, συνεχίζει να βελτιώνεται συνεχώς και να μην κάθεται πάνω στις δάφνες της. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να της αναγνωριστεί ξεκάθαρα.

Αν θέλετε λοιπόν να απολαύσετε το στοίχημα στον υπολογιστή ή στο mobile σας μέσα από την πλατφόρμα της Novibet, τότε το πρώτο βήμα που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλος αυτής της σπουδαίας ομάδας. Θα πρέπει λοιπόν να κάνετε εγγραφή στη novibet gr. Αν είστε λοιπόν πάνω από 21 ετών, αν θέλετε να επιλέξετε παιχνίδι πριν την έναρξη σε νικητής αγώνα, αν σας αρέσει το live betting, αν θέλετε γρήγορες αναλήψεις και καταθέσεις με ηλεκτρονικά πορτοφόλια, αν θέλετε να βλέπετε live streaming*, και πολλά ακόμη, όπως οι προσφορές*, τότε η εγγραφή στη νοβιμπετ είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε.

Για να προχωρήσετε λοιπόν σε εγγραφή στη Novibet θα πρέπει να αφιερώσετε ελάχιστα λεπτά. Είναι μία πολύ απλή διαδικασία:

 1. Κάντε κλικ σε ένα από τα κουμπιά/μπάνερ μας για να μεταφερθείτε στη Novibet.
 2. Μετά, κλικάρετε πάνω στη λέξη «Εγγραφή» που αναγράφεται με λευκά γράμματα μέσα στο κόκκινο πλαίσιο, στο πάνω δεξιό μέρος της κεντρικής σελίδας. Στο πεδίο που εμφανίζεται, βάζετε πρώτα το e-mail σας και μετά το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης και πατάτε επόμενο.
 3. Στην επόμενη φόρμα θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία που σας ζητούνται. Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, email και ότι άλλο ζητείται από όλους τους παίκτες. Πρέπει να βάλετε τα πραγματικά σας στοιχεία, διότι σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορέσετε αργότερα να κάνετε ταυτοποίηση στον novibet λογαριασμό σας και ως εκ τούτου μετά την παρέλευση ενός μηνός δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτόν από τον υπολογιστή ή τη Mobile εφαρμογή της novibet.
 4. Αν θέλετε λοιπον να γίνετε κι εσείς ένα απο τα χιλιάδες μέλη μίας πανίσχυρης στοιχηματικής ομάδας, συμπληρώστε στα κατάλληλα πεδία ότι ακριβώς σας ζητείται. Κατόπιν θα λάβετε στο e-mail σας ένα link επιβεβαίωσης και κάνοντας κλικ σε αυτό, τότε ο novibet λογαριασμός σας θα έχει ενεργοποιηθεί.

Ταυτοποίηση στην Novibet

Αφού λοιπόν ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στη Novibet θα πρέπει μέσα σε διάστημα ενός μηνός το αργότερο να κάνετε ταυτοποίηση του λογαριασμού σας. Αυτό γίνεται για τη δική σας προστασία και μόνο, μέσα στο νομικό πλαίσιο, όπως αυτό ορίζεται και ελέγχεται από τον αρμόδιο ρυθμιστή στην Ελλάδα, που είναι η ΕΕΕΠ.

Αν θέλετε λοιπόν να σερφάρετε και να διασκεδάζετε ως παίκτης στην ιστοσελίδα της Novi θα πρέπει να τελειώνετε το συντομότερο με τη διαδικασία ταυτοποίησης, μετά από την ολοκλήρωση της εγγραφή σας. Για να γίνει αυτό είναι απαραίτητο να στείλετε τα εξής έγγραφα:

 • Φωτογραφία διαβατηρίου, ταυτότητας, ή διπλώματος νέου τύπου σε έγχρωμο φωτοαντίγραφο (απαραίτητα) και τις δύο όψεις).
 • Λογαριασμό ΔΕΚΟ (ρεύμα, νερό, τηλεπικοινωνίες, εκκαθαριστικό εφορίας, τραπεζικό statement) επίσης σε έγχρωμο φωτοαντίγραφο και να έχει εκδοθεί εντός τελευταίων τριών μηνών.
 • Όσον αφορά την περίπτωση που δεν έχετε κάποιον λογαριασμό στο όνομά σας, τότε εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε μία υπεύθυνη δήλωση του τέως νόμου 105, όπου να αναγράφετε τον τόπο διαμονής σας, ή να συμπληρώσετε αυτήν την αίτηση ηλεκτρονικά μέσω του www.gov.gr.

Ολοκληρώνοντας τη διαδικασία αυτή και την αποστολή των εγγράφων, θα λάβετε ενημέρωση από την εξυπηρέτηση πελατών της novibet, αν η ταυτοποίηση του λογαριασμού σας έχει ολοκληρωθεί ή πρέπει να στείλετε και κάποιο άλλο έγγραφο σε διαφορετική μορφή. Ειδικά για τη δική σας ασφάλεια και μόνο κάντε την ταυτοποίηση όσο πιο γρήγορα γίνεται και το support από την πλατφόρμα της τη novibet θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω.

Novibet Σύνοψη

Συνοψίζοντας να πούμε πως η Novibet είναι ένας bookmaker ό οποίος έχει κάνει αλματώδη βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και είναι μια από τις πιο δημοφιλές στοιχηματικές στην Ελλάδα. Μεγάλο ρόλο φυσικά για να βρεθεί στις πρώτες επιλογές των Ελλήνων παικτών έχει παίξει το τεράστιο πακέτο προσφορών* σε συνδυασμό με τις πολύ καλές αποδόσεις, τα παιχνίδια με την μηδενική γκανιότα* αλλά και το υψηλού επιπέδου τμήμα εξυπηρέτησης όπου λειτουργεί 24/7, πλαισιωμένο με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό.

Στα θετικά επίσης της Νovibet είναι η αδειοδότηση από το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου προσδίδει αξιοπιστία και ασφάλεια στο μέγιστο επίπεδο. Τέλος αξίζει να αναφερθούμε και στο εξαιρετικό Novibet App, το οποίο είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για να παίξει κάποιος στοίχημα. Απόλυτα εύχρηστο, γρήγορο χωρίς να λείπει τίποτα από όλα αυτά που υπάρχουν στην desktop έκδοση.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Καταθέσεις
Αναλήψεις
Ελάχιστη Ανάληψη
Άδεια
Νόμισμα
Συσκευές

Θετικά και Αρνητικά

Μας Άρεσαν
 • Στοίχημα σε κορυφαίες αποδόσεις και Live Streaming*
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις και Cash-Out*
 • Καθημερινές προσφορές* και ενίσχυση* στα παρολί
 • Καταθέσεις με Paysafe, Viva, κάρτες, Moneysafe και e-wallet
 • Ασιατικά χάντικαπ, μεγάλη γκάμα ειδικών και fun bets
 • 24/7 τμήμα εξυπηρέτησης
Θα Θέλαμε
 • Μικρότερη γκανιότα* στις ασιατικές αγορές*
 • Απουσία του combo GG+over
Δωρεάν & Άμεση Ανάληψη Κερδών Ανταγωνιστικές Αποδόσεις & Καθημερινά Ειδικά Στοιχήματα!
4.0
Αποδόσεις
4.0
Πληρωμές / Αναλήψεις
5.0
Προσφορές*
5.0
Εξυπηρέτηση
4.5 Συνολικά
Novibet Προσφορές*
4,5 rating
Novibet: 100% Δίπλα στον Παίχτη!
21+ | UKGC
Novibet Προσφορές*
4,5 rating
4.5/5
2winbet
© 2winbet.gr | 21+ Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 1114