Pamestoixima.gr Προσφορές* bonus
4.5/5

Pamestoixima.gr Προσφορές*

Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά
2winbet » Pamestoixima.gr Προσφορές*
 • Money Back*
 • Boost Νίκης*
 • Boost Νίκης* στα virtual sports
 • Στο Παρα 1*
 • Bet Builder*
 • Παιχνίδια με 0% Γκανιότα*

Γιατί να Παίξεις στο Pamestoixima.gr

Όπως κάθε μεγάλη στοιχηματική η οποία σέβεται την ύπαρξή της στον διαδικτυακό ανταγωνισμό, το pamestoixima.gr προσφέρει κατά την εγγραφή σας ένα πρόγραμμα επιβράβευσης* 100% τις πρώτης κατάθεσή σας. Το μόνο που έχει να κάνει κάποιος, είναι να προχωρήσει σε δημιουργία λογαριασμού κάνοντας κλίκ σε ένα από τα κουμπία που γράφει “Εγγραφη“, να κάνει την πρώτη του κατάθεση και άμεσα θα δει το ποσό του να διπλασιάζεται. Φυσικά, υπάρχει και απαιτούμενος τζίρος ώστε να γίνει η επιβράβευση* άμεσα αναλήψημη, ο οποίο συμπληρώνεται βήμα-βήμα με στοιχήματα με απόδοση 1.70 και πάνω.

Εδώ, χρειάζεται να αναφερθεί πως αυτή την περίοδο, το pamestoixima.gr προσφέρει σε όλους τους παίκτες που θα κάνουν εγγραφή και πρώτη κατάθεση, επιπροσθέτως ένα δωρεάν bet, πέραν φυσικά την επιβράβευση* πρώτης κατάθεσης.

Pamestoixima.gr: Όσοι έχουν παίξει έστω και μια φορά στον ΟΠΑΠ, γνωρίζουν καλά τι σημαίνει αξιοπιστία και υπεύθυνο παιχνίδι στα τυχερά παιχνίδια.
4,5 rating
4.5
21+

Pamestoixima.gr Προσφορές* για Μέλη & Υπηρεσίες

Πάμε τώρα στα πιο… βαθιά του pamestoixima.gr και συγκεκριμένα στις μεγάλες καθημερινές προσφορές* της σελίδας στους παίκτες της. Μιλάμε φυσικά για τα ειδικά προνόμια που έχει άμεσα κάθε ταυτοποιημένος παίκτης στη διάθεσή του και μπορεί να διακρίνει κατά την είσοδό του δεξιά στη σελίδα. Πάμε να τα αναλύσουμε τις Pamestoixima.gr προσφορές*:

 • Money Back*: Καθημερινά, η σελίδα προσφέρει συγκεκριμένα παιχνίδια στα οποία επιστρέφεται ολόκληρο το ποντάρισμα στον παίκτη, με την προϋπόθεση να έχει παίξει ένα μονό στοίχημα σε κάποια συγκεκριμένη αγορά* (που αναφέρεται στους όρους της προσφοράς*) και το ματς αυτό να λήξει 0-0.
 • Boost Νίκης*: Το pamestoixima.gr επιβραβεύει* τους παίκτες που επιλέγουν παρολί* από 4 έως 15 αγώνες (pre game), καθώς υπάρχει boost στα κέρδη, ανάλογα των αριθμό των επιλογών. Η ελάχιστη απόδοση που μετράει για να μεγαλώσει το boost είναι 1.50, ενώ στα 15 ματς το boost φτάνει έως και 100% των κερδών, δηλαδή διπλασιασμός! Σημειώστε ότι δεν μπορείτε να κάνετε cash out* να θέλετε να πάρετε την επιβράβευση* του boost νίκης.
 • Boost Νίκης στα virtual sports*: Παρόμοια προσφορά* με την παραπάνω, αλλά αυτή τη φορά ισχύει σε στοιχήματα στην πλατφόρμα του virtual χώρου. Αυτή τη φορά, όμως, τα γεγονότα για το boost νίκης* είναι από 2 έως 7 αγώνες, με τα 7 ματς να δίνουν διπλασιασμό κερδών! Το ίδιο ισχύει και σε αυτή την προσφορά* όσον αφορά το cash out* και τις αποδόσεις.
 • Στο Παρά 1*: Μια εξαιρετική πρωτοβουλία του pamestoixima.gr, καθώς προσφέρει την ολοκληρωτική επιστροφή των χρημάτων σε μορφή free bet, σε περίπτωση που χαθεί μια επιλογή μας σε παρολί* από 4 αγώνες και πάνω, από αποδόσεις 1.60 και άνω. Το Παρά 1* είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.
 • Bet Builder*: Με το εξαιρετικό Bet Builder* του pamestoixima.gr μπορεί κάποιος να συνδυάσει σε ένα στοίχημα αρκετές από τις αγορές* του ίδιου επιλεγμένου αγώνα και να μεγαλώσει το κέρδος του.
 • Παιχνίδια με 0% Γκανιότα*: Καθημερινές προσφορές* αγώνων με 0 γκανιότα*, σε μεγάλα γεγονότα. Το 0 γκανιότα* σημαίνει πως οι αποδόσεις 1, Χ ή 2 για το ματς αυτό είναι σε τιμές ανταλλακτηρίου, πολύ ψηλότερες από τις υπόλοιπες αποδόσεις.

Πέρα από αυτά, υπάρχουν φυσικά και τα γνωστά σε όλους εργαλεία κατά το Live Betting. Αναφερόμαστε στο Live Streaming* και το cash out* . Κατά τη διάρκεια του ζωντανού στοιχηματισμού, η στοιχηματική έχει εξασφαλίσει Live streaming* από τα μεγαλύτερα γεγονότα παγκοσμίως, ενώ όλοι παίκτες έχουν την δυνατότητα να εξαγοράσουν τα κέρδη τους μέσω του πολύ δυνατού cash out* που υπάρχει στη σελίδα.

Pamestoixima.gr: Όσοι έχουν παίξει έστω και μια φορά στον ΟΠΑΠ, γνωρίζουν καλά τι σημαίνει αξιοπιστία και υπεύθυνο παιχνίδι στα τυχερά παιχνίδια.
4,5 rating
4.5
21+

Πως Κάνω την Pamestoixima.gr Εγγραφή

Η πρώτη επαφή της χώρας μας με το Πάμε Στοίχημα έγινε δια μέσου του ΟΠΑΠ στις απαρχές του 21ου αιώνα και έκτοτε έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Εκείνη ήταν και η στιγμή που όσοι μέχρι πρότινος ασχολούνταν με τις προβλέψεις αγώνων παίζοντας ΠΡΟΠΟ ή ΠΡΟΠΟ-γκολ, βρήκαν διέξοδο σε κάτι πιο επικερδές και διασκεδαστικό.

Φυσικά, στη συνέχεια η εξάπλωση του ίντερνετ και της Online άνεσης έφερε στη χώρα πολλές ξένες στοιχηματικές και το διαδικτυακό στοίχημα έγινε κάτι παραπάνω από must σε όσους ήταν πάνω από 21 ετών και ήξεραν τα βασικά του Online betting. Έτσι, ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος όμιλος της χώρας στο κομμάτι αυτό, δε θα μπορούσε να μείνει έξω από το «παιχνίδι» και το 2013 άνοιξε πέραν των επίγειων καταστημάτων του και την διαδικτυακή του πλατφόρμα pame stoixima, η οποία προσέφερε μια πιο άμεση λύση στους παίκτες, από οποιαδήποτε συσκευή επιθυμούσαν.

Με τον καιρό, η σελίδα του pamestoixima.gr ολοένα και βελτιωνόταν, από άποψη εικόνας, αποδόσεων και προσφορών, ενώ στις μέρες μας έχει φτάσει να θεωρείται μια από τις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες στο κομμάτι του Στοιχήματος, παρότι ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και η… πίτα μοιράζεται σε πολλά κομμάτια.

Για να μπορέσει κάποιος να μπει στον κόσμο του pamestoixima και να μπορέσει να γίνει μέλος μιας εκ των μεγαλύτερων στοιχηματικών στη χώρα, το μόνο που έχει να κάνει είναι:

 1. Πατήστε στα μπάνερ ή λινκ μας ( www.pamestoixima.gr ) για να μεταφερθείτε στο pamestoixima.
 2. Επιλέκτε πάνω δεξιά το σημείο που λέει εγγραφή.
 3. Βάλετε τα στοιχεία σας μαζί με το email σας και πατήστε το link που σας αποστέλλεται εκεί για την ενεργοποίηση του λογαριασμού. Μόλις ολοκληρωθεί και αυτό το βήμα, στην επόμενη είσοδό σας το σύστημα του pamestoixima.gr σας ζητάει να κάνετε και την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας, ώστε να μην έχετε καθυστερήσεις στη συνέχεια, μετά από ένα πιθανό κέρδος.
Pamestoixima.gr: Όσοι έχουν παίξει έστω και μια φορά στον ΟΠΑΠ, γνωρίζουν καλά τι σημαίνει αξιοπιστία και υπεύθυνο παιχνίδι στα τυχερά παιχνίδια.
4,5 rating
4.5
21+

Ταυτοποίηση στο Pamestoixima.gr

Η ταυτοποίηση αυτή γίνεται με τον παρακάτω τρόπο:

Στο παράθυρο που ανοίγεται μπροστά μας, μας ζητούνται συγκεκριμένα έγγραφα τα οποία έχουμε τη δυνατότητα να ανεβάσουμε μέσω του ειδικού εργαλείου του site:

 • Αστυνομική ταυτότητα ή Διαβατήριο. Η ταυτότητα/διαβατήριο πρέπει να σταλεί σε δυο φωτογραφίες μπρος/πίσω (υπάρχει ειδικό μέρος που τα στέλνουμε ξεχωριστά) και τα αντίγραφα που θα στείλετε πρέπει να είναι έγχρωμα.
 • Λογαριασμό ΔΕΚΟ ή το εκκαθαριστικό εφορίας. Για να γίνουν αποδεκτά τα έγγραφα στο σημείο αυτό, πρέπει να έχουν εκδοθεί εντός τελευταίου τριμήνου από τον εκάστοτε πάροχο, να είναι στο όνομά σας και να αναγράφουν τη διεύθυνση που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας. Σε περίπτωση που δεν έχετε κάτι στο όνομά σας, δεκτή γίνεται και μια υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα, συνοδευόμενη από έναν λογαριασμό του ατόμου που σας φιλοξενεί.
 • IBAN. Υπάρχει ξεχωριστό κομμάτι όπου βάζουμε γραπτώς το IBAN της τράπεζάς μας, έτσι ώστε να γίνει γρήγορα η ταυτοποίηση πως ο λογαριασμό ανήκει σε εμάς και τα χρήματα να πιστωθούν το συντομότερο δυνατό.

Όλα τα έγγραφα ελέγχονται πολύ γρήγορα από το εξειδικευμένο προσωπικό της στοιχηματικής και στην απευκταία περίπτωση που κάποιο από τα έγγραφα είναι λάθος ή χρειάζεται περεταίρω επεξήγηση από εσάς, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στέλνει αμέσως email ενημέρωσης στον χρήστη.

Παμεστοιχημα Τρόποι Κατάθεσης – Ανάληψης

Ολοένα και περισσότερες μέθοδοι στην κατάθεση και την ανάληψη προστίθεται στην πλατφόρμα του pamestoixima.gr, με τη στοιχηματική να έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά και στο κομμάτι των πληρωμών.

Ξεκινώντας από τις καταθέσεις, υπάρχει η κλασική μέθοδος με πιστωτική/χρεωστική κάρτα (Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro), η αυτόματη πίστωση μέσω τραπεζικής μεταφοράς με προσωπικό κωδικό (Bank Transfer, Fast Bank Transfer), η γνωστή Paysafe, αλλά και η Skrill και η Skrill 1-tap, ένας τρόπος που βολεύει χιλιάδες πελάτες στο διαδίκτυο, αλλά ΔΕΝ συμμετέχει στο μπόνους εγγραφής. Τέλος, υπάρχει και ο πιο άμεσος τρόπος κατάθεσης με μετρητά σε ένα από τα χιλιάδες πρακτορεία ΟΠΑΠ, που υπάρχουν σε κάθε γειτονιά, με τον απλό και εύκολο τρόπο του Barcode και userID, που υπάρχει στο προφίλ σας.

Αναφορικά με την ταχύτητα αναλήψεων, το pamestoixima.gr εγγραφή δίνει την ευκαιρία άμεσων και γρήγορων αναλήψεων στο λογαριασμό σας, ενώ αν τα κέρδη έχουν προέλθει από paysafe, η μεταφορά γίνεται σε ταυτοποιημένο τραπεζικό λογαριασμό του χρήστη, όπως για παράδειγμα με τραπεζική μεταφορά, με μάξιμουμ αναμονή 3 εργάσιμες ημέρες. Να σημειωθεί εδώ, πως αν γίνει επιλογή ανάληψης σε ηλεκτρονικό πορτοφόλι (Skrill), ο χρόνος αναμονής είναι μερικές ώρες.

Pamestoixima.gr Mobile App

Ένα από τα «όπλα» του ΟΠΑΠ και συγκεκριμένα του pamestoixima.gr απέναντι στον μεγάλο ανταγωνισμό στο στοίχημα, είναι η παρουσία μιας εξαιρετικής εφαρμογής για όλες τις mobile tablet smartphone συσκευές. Μια άκρως εύχρηστη και πολύ γρήγορη πλατφόρμα, η οποία προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της desktop εφαρμογής όπως είναι το live betting, το live streaming*, τα virtual sports και μπορούμε να την έχουμε μαζί μας και να τη χρησιμοποιούμε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, χωρίς να πρέπει να βρισκόμαστε κοντά σε υπολογιστή ή πρακτορείο. Μάλιστα, πολλοί θεωρούν πως η pamestoixima.gr εφαρμογή είναι ίσως καλύτερη και από την στάνταρ σελίδα σε υπολογιστή ή λάπτοπ.

Τρόποι Επικοινωνίας Pamestoixima.gr

Μια από τις πλέον εξειδικευμένες ομάδες εξυπηρέτησης πελατών στο διαδίκτυο έχει το pamestoixima.gr, ένα τμήμα που δημιουργήθηκε με το άνοιγμα της online πλατφόρμας και συνεχώς επεκτείνεται. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του pamestoixima.gr είναι δίπλα στον παίκτη, με στόχο να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση και να ακούσει τα σχόλια, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υποστήριξη με άμεσο και φιλικό τρόπο 7 ημέρες την εβδομάδα. Μπορείτε να δείτε τους τρόπους επικοινωνίας παρακάτω:

 • Live Chat: Κάθε μέρα από τις 09:00 π.μ. έως και 01:00 π.μ.
 • Email Pamestoixima.gr: [email protected]
 • Τηλεφωνική εξυπηρέτηση ΟΠΑΠ: στο 18280 ή το 210 5798280

Pamestoixima.gr Τελική Σύνοψη – Αξιολόγηση

Όσοι έχουν παίξει έστω και μια φορά στον ΟΠΑΠ οποιοδήποτε παιχνίδι, γνωρίζουν καλά τι σημαίνει αξιοπιστία και υπεύθυνο παιχνίδι στα τυχερά παιχνίδια. Το pamestoixima.gr ήρθε πρώτο στη χώρα μας από τον ΟΠΑΠ και το διαδικτυακό του pamestoixima.gr είναι μια μικρογραφία της στοιχηματικής και μάλιστα εξαιρετική. Από την χρονιά ίδρυσής της μέχρι σήμερα, έχουν γίνει αξιόλογα βήματα προς τα εμπρός σε όλους τους τομείς όπως αγορές*, αποδόσεις, παιχνίδια και ο συνδυασμός της ασφάλειας και των προσφορών με τη διασκέδαση στην πλατφόρμα, προσφέρει στον παίκτη μια ανεπανάληπτη στοιχηματική εμπειρία.

* Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις | “21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777

Χρήσιμες Πληροφορίες

Καταθέσεις
Αναλήψεις
Νόμισμα
Συσκευές

Θετικά και Αρνητικά

Μας Άρεσαν
 • Live Betting & Live Streaming*
 • Αρκετές προσφορές*
 • Ασφάλεια και αξιοπιστία
 • Δωρεάν και άμεσες συναλλαγές
 • Virtual Sports στα Ελληνικά
 • Πολύ καλό mobile και εφαρμογές για Android και iOS
Θα Θέλαμε
 • Να είχε ασιατικά χάντικαπ σε περισσότερα ματς
 • Να υπήρχαν περισσότεροι μέθοδοι συναλλαγών
 • Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών να λειτουργεί 24/7
Pamestoixima.gr: Όσοι έχουν παίξει έστω και μια φορά στον ΟΠΑΠ, γνωρίζουν καλά τι σημαίνει αξιοπιστία και υπεύθυνο παιχνίδι στα τυχερά παιχνίδια.
5.0
Αποδόσεις
5.0
Πληρωμές / Αναλήψεις
4.0
Προσφορές*
4.0
Εξυπηρέτηση
4.5 Συνολικά
Pamestoixima.gr Προσφορές*
4,5 rating
4.5/5
2winbet
© 2winbet.gr | 21+ Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 1114